Slechte samenwerking van uw ogen veroorzaken duizeligheid

Een mogelijke oplossing voor uw onverklaarbare duizeligheid

Het zicht is het belangrijkste zintuig voor het lichaam in contact met de buitenwereld. Het zien is ook gekoppeld aan het evenwichtsorgaan. Samen geven ze informatie door over het lichaam en zijn omgeving.

Wanneer de ogen niet goed samenwerken, stemt de informatie die de ogen doorgeven niet overeen met wat het evenwichtsorgaan signaleert.  Het gevolg hiervan: duizeligheid. Twintig procent van de mensen die duizeligheidsklachten hebben, komen van de ogen.

Beide ogen zijn camera’s die, als ze beide goed zijn, zich richten op één punt (fixeren). In 70% van de mensen is dit richten niet perfect, er moet bijgestuurd worden. Deze fout wordt ook wel fixatie disparatie genoemd of kortweg FD. Het spreekt vanzelf  dat FD ook bij mensen met de ziekte van Ménière en Parkinson FD voorkomt. Bij hen treden evenwichtsproblemen op. Hier kunnen wij een beperkte oplossing/verbetering geven met onze methode tegen duizeligheid.

Voelt u zich ook soms slap en zoekt u reeds vele maanden of jaren naar een oplossing voor die vervelende duizeligheid? Stap dan binnen bij Optiek Jo te Zulte!

3D Syndroom

Contacteer ons!
Contacteer ons!09 277 00 11