Verbetering of totale remedie voor whiplash en nekpijn

Ontdek onze remedie tegen whiplashen oorzaken van nekpijn!

Whiplash

Veel whiplashpatiënten hebben na maandenlange klachten gehad te hebben nog steeds geen definitieve remedie tegen whiplash of de oorzaken van hun nekpijn gevonden. De meesten zochten soelaas bij verschillende behandelingen: acupunctuur, osteopathie, … en  pijnbestrijding. Maar soms blijven er klachten die vaak toenemen tijdens drukke periodes.

Het zicht is het belangrijkste zintuig voor het lichaam in contact met de buitenwereld. Het zien is ook gekoppeld aan het evenwichtsorgaan. Samen geven ze informatie door over het lichaam en zijn omgeving. Wanneer de ogen niet goed samenwerken, stemt de informatie die de ogen doorgeven niet overeen met wat het evenwichtsorgaan signaleert.  Lichamelijke klachten treden als gevolg op.

Wij hebben al veel whiplashpatiënten over de vloer gehad die wij uiteindelijk kunnen laten evolueren tot vermindering of verdwijning van de klachten.

Nekpijn

Wat is de relatie tussen de ogen en nekpijn?

Beeldt u in dat onze ogen twee camera’s zijn. Als deze camera’s in verticale richting slecht uitgelijnd zijn, dan kijkt één camera een beetje hoger dan de andere. Het ene oog staat eenvoudig gezegd, iets hoger te kijken. Als compensatie wordt het hoofd een beetje schuin gehouden. Dit kijkt iets makkelijker, de hersenen moeten de beelden niet bijsturen.  Deze schuine houding van het hoofd belast de nekspieren en kan dus pijn veroorzaken. Soms dagelijks, maar meestal komt die pijn op bij stressmomenten.

Met onze meetmethode kunnen wij haarfijn (dit is uniek) dit hoogteverschil opmeten en corrigeren. De nekpijn verdwijnt als sneeuw voor de zon. Natuurlijk is niet alle nekpijn te verhelpen via deze methode. Enkel diegene waarvan de oorzaak bij de ogen ligt. Toch kunnen mensen met artrose of slijtage aan de nekwervels ook bij een meting hebben. Weet dan iets meer dan 20% van de mensen fixatie disparatie hebben. Van die twintig procent zijn er 2/3 die een verticale forie hebben. Bij correctie van die fixatie disparatie vermindert dus ook de nekpijn, ook bij die patiënten.

Zoek niet langer naar een alternatieve remedie om uw whiplash te bestrijden of oorzaken van nekpijn te achterhalen maar kom meteen langs bij Optiek Jo te Zulte! Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden.

Contacteer ons!
Contacteer ons!09 277 00 11